snelzoeken
 
categoriëen
informatie
over JadaCare
documentatie aanvragen
algemene voorwaarden
privacy statement
disclaimer

JadaCare Aangepast Sanitair

JadaCare is ontwerper, producent en leverancier van aangepast sanitair.
Wij werken vanuit de visie om mensen zo lang mogelijk hun zelfstandigheid te laten behouden met behulp van de juiste aanpassingen in de badkamer- en toiletsituatie.

Door  middel van ergonomisch vormgegeven ontwerpen is een compleet programma aan comfortabele en zeer functionele producten neergezet. Aangepast sanitair moet er zorg voor dragen dat er een stabiele situatie wordt gecreëerd, zodat de gebruiker zich op een zo prettig en veilig mogelijke manier kan bewegen. Het ontwerpen gebeurt vanuit de invalshoek dat het product veilig, comfortabel, functioneel, duurzaam en natuurlijk mooi moet zijn. 

     

  • Veilig- Veiligheid staat bij de JadaCare producten voor op. Bij het ontwerpen en de ontwikkeling van deze producten zijn de basisvoorwaarden voor het product nauwkeurig uitgewerkt en toegepast. De producten zijn ergonomisch vormgegeven en gladafgewerkt, ook wanneer u een product opklapt. Door de elektrolytische bewerking van onze RVS producten is het oppervlak van onze producten zo glad dat er  minder kans is op bacteriegroei.
  • Comfortabel - De producten zijn zeer comfortabel door de prettige vormgeving en het gebruiksgemak.
  • Functioneel -  De JadaCare producten zijn zo ontworpen dat zij, wanneer op de juiste manier toegepast, zeer functioneel zijn. Steun en grip zijn twee voorwaarden waar al onze producten aan moeten voldoen. Door gebruik te maken van de JadaCare producten ontstaat er een stabiele situatie waar deze gewenst is. De functies die onze producten moeten vervullen zijn van diverse factoren afhankelijk daarom denken wij graag met u mee om tot een zo optimaal mogelijke aanpassing te komen in iedere situatie.
  • Duurzaam- Door twee lijnen in RVS uitgevoerde producten uit ons programma waarborgen duurzaamheid. RVS is een hard materiaal welke corrosiebestendig is. Zeker wanneer het wordt toegepast in een natte cel is een corrosiebestendig materiaal een eerste vereiste waar wij met ons RVS programma ruimschoots aan voldoen. Door deze duurzaamheid zijn deze RVS producten uitermate geschikt voor hergebruik.
  • Uitstraling- Natuurlijk willen wij dat ons aangepast sanitair er goed uitziet. Onze afdeling productontwikkeling doet er alles aan om de producten er zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien. Dit wordt voor een groot gedeelte bereikt door de prachtige strakke vormen en de hoogglans uitstraling die als finishing touch een mooi cachet aan het product geeft. Uiteraard zijn ook de RAL 9016 gecoate producten mooi om te zien.  Hierdoor passen de JadaCare producten in ieder interieur. Indien gewenst kunnen wij in iedere gewenste RAL kleur produceren. 

                         Met veel toewijding en plezier wordt er dagelijks gewerkt aan het ontwikkelen, produceren en afleveren van ons aangepast sanitair. Wij hopen dat u er met net zoveel plezier gebruik  van maakt!

 

doorgaan