snelzoeken
 
categoriëen
informatie
over JadaCare
documentatie aanvragen
algemene voorwaarden
privacy statement
disclaimer

Logistiek en verpakking

Verpakking
Nadat het product het predicaat CE heeft ontvangen, kan het worden ingepakt. Een gedeelte van het inpakken vindt plaats bij JadaCare in huis. Maar een veel groter gedeelte besteden wij uit aan sociale werkplaatsen. Hier worden door de medewerkers de diverse producten ingepakt. Tevens worden hier de bevestigingssetjes samengesteld.

Bevestigingsmaterialen
JadaCare heeft er bewust voor gekozen om alle producten uit te leveren inclusief standaard bevestigingsmateriaal. Zo zijn wij er van verzekerd dat altijd de juiste bevestigingsmaterialen aanwezig zijn  op locatie en dat  deze materialen voldoen aan de door ons gestelde eisen. Ook wanneer u te maken krijgt met zwakke muren en/of vloeren denken wij graag met u mee om tot een zo veilig mogelijke installatie te komen. Onze montangevoorstellen vindt u onder de tabbladen op productniveau of onder downloads onder montagevoorstellen. 

    

   


Logistiek
Wanneer de producten gereed zijn voor verzending worden zij bij JadaCare in het centraal magazijn op locatie weggezet tot het moment van verzending daar is. Vanuit grote stellingen worden de pallets met JadaCare producten dagelijks op transport gezet naar diverse afnemers gevestigd door heel Nederland.

24-uurs leveringsservice
Het grootste gedeelte van ons assortiment ligt op voorraad. Wij hanteren een 24-uurs leveringsservice. Bestellingen welke voor 16.00 uur bij ons zijn geplaatst, worden de volgende werkdag op de door u aangegeven locatie geleverd.

Levering
Levering vindt plaats conform onze algemene voorwaarden en op basis van de overeengekomen kortings- en betalingsafspraken. Wij leveren rechtstreeks vanuit ons centrale magazijn.

doorgaan