snelzoeken
 
categoriëen
informatie
over JadaCare
documentatie aanvragen
algemene voorwaarden
privacy statement
disclaimer

Specials - maatwerk - serie productie

 

Specials - maatwerk producten

Ondanks ons uitgebreide programma met standaard producten komt het regelmatig voor dat er in een specifiek geval maatwerk is vereist. Uiteraard vervaardigen wij ook graag uw maatwerk producten en zijn wij u hierbij graag van dienst.

Een aantal voorbeelden van reeds door ons gemaakte specials vindt u op deze website onder de categorie specials.

Offerteaanvraag specials

Uw offerteaanvragen voor specials ontvangen wij graag via info@jadacare.nl 
Graag voorzien van zoveel mogelijk informatie in ieder geval voorzien van;

  1. uw naw-gevens
  2. omschrijving gewenst product
  3. matriaal; RVS gepolijst - RVS gecoat - staal gecoat
  4. RAL - kleur indien van toepassing
  5. Maatvoeringen
  6. schets , tekening of foto
  7. indicatie gebruiker
  8. bevestiging; wand-, vloer-, of rail-in (hoogte verstelbaar)
  9. platilon welke dikte 3 of 5  cm en welke kleur; zwart - grijs - rood - blauw

‘Specials’ worden gemaakt voor gebruikers met unieke behoeften waarvoor geen kant en klare oplossing voorhanden is. Aan de hand de indicatie van deze gebruiker en aan de hand van de toekomstprognose maken onze productontwikkelaars een voorstel. Veelal zal dit gebaseerd zijn op onze standaard producten of een afgeleide hiervan. Uiteraard kan er ook een compleet nieuw product worden ontwikkelt. 

Indien mogelijk ontvangen wij graag een duidelijke tekening of schets met de gewenste maatvoeringen van het door u gewenste product.

Planning
Aan de hand van een voorstel zullen wij u een offerte doen toekomen. Zodra wij deze offerte voor akkoord ondertekend retour hebben ontvangen, zal deze special voor productie worden ingepland.

Vanaf ontvangst getekende offerte dient u rekening te houden met een levertijd van 4 tot 6 weken en indien mogelijk zoveel eerder.

Productie

Net als onze standaard producten worden specials onder voortdurend kwaliteitstoezicht geproduceerd. Afhankelijk van de wens wordt er gepolijst of gecoat. Uiteindelijk zal de special onze eindcontrole ondergaan welke moet voldoen aan een aantal zeer strenge kwaliteitseisen. 

Levering

Nadat de special door de kwaliteitscontrole is gekomen, zal deze worden verzonden naar het gewenste afleveradres. 

Special producties series

Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid maatwerk producten te leveren in series waardoor de kosten worden verdeeld over het bestelde aantal en deze daardoor veelal verwaarloosbaar zijn per stuk. Wellicht een  mooie gelegenheid om een deugdelijk stukje maatwerk aan te laten brengen in uw projecten. Een maatwerk glijstang/handgreep bewijst al gauw zijn toegevoegde waarde. 


Mogelijkheden en opties
Wij kunnen de producten ook in een andere uitstraling produceren. Geborsteld, gesatineerd of gecoat RVS. Graag overleggen wij samen met u de diverse mogelijkheden.

Bij diverse producten kunnen wij optioneel verschillende producten of toevoegingen leveren. Deze optionele artikelen vindt u bij het betreffende product onder het tabblad optionele artikelen.

       


Tevens  bieden wij de mogelijkheid om artikelen te leveren met extra ommanteling in verband met allergieën, of het vervaardigen van een zitting uit een ander materiaal dan onze standaard zitdelen. Te denken valt hierbij aan platilon of polyurethaan zittingen. Er is veel mogelijk, neemt u gerust contact met ons op om samen de mogelijkheden door te nemen. 

              

      

doorgaan