snelzoeken
 
categoriëen
informatie
over JadaCare
documentatie aanvragen
algemene voorwaarden
privacy statement
disclaimer


Projecten

In de loop der jaren zijn er vele verzorgingshuizen, ziekenhuizen, levensloopbestendige woningen, senioren woningen, aangepaste vakantiewoningen en Fokus woningen voorzien van JadaCare producten. Er is gekozen voor een duurzaam product wat geschikt is voor hergebruik en te allen tijde is uit te breiden of aan te passen. Het JadaCare rail-in systeem biedt de mogelijkheid om een badkamer- of toiletsituatie te voorzien van een rail-in systeem waarin op een later tijdstip de gewenste sanitaire voorzieningen kunnen worden aangebracht. Dit systeem biedt de mogelijkheid het hulpmiddel in hoogte te verstellen zonder dat er opnieuw geboord hoeft te worden. 

De JadaCare zit- en rugdelen kunnen eenvoudig worden vervangen zodat een andere gebruiker plaats neemt op een nieuwe zitting. Ervaring leert dat het RVS ook na zeer lange tijd nog mooi is en dus niet vervangen hoeft te worden. Dit is de JadaCare duurzaamheid. 

 

 

                        

Graag zijn wij vanaf de beginfase betrokken bij de ontwikkeling van uw projecten. Zo kunnen wij u tijdig attenderen op bepaalde mogelijkheden. Het goed afstemmen van de bedoelingen en mogelijkheden in de beginfase is van essentieel belang zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Wie gaan er gebruik maken van de ingerichte projecten, waaraan of -op worden de producten bevestigd en welke materialen worden gebruikt. Er zijn veel facetten van invloed op de totstandkoming van een project waar wij u graag over informeren.

 

Uiteraard presenteren wij u graag onze offerte aan de hand waarvan u kunt calculeren. Indien gewenst voorzien wij uw offerte van een uitgebreide toelichting voorzien van technische tekeningen, montagevoorstellen en een bemonsteringsboek. Onze bestekken vindt u op productniveau op deze website, onder downloads onder de tab bestekken en tevens kunt u hiervan eenvoudig gebruik maken via de bestekservice van www.stabu.org.

 

doorgaan