snelzoeken
 
categoriëen
informatie
over JadaCare
documentatie aanvragen
algemene voorwaarden
privacy statement
disclaimer

Bestekservice 

Bestekservice
Bij diverse producten worden de bestekken aangeboden middels de icoon bestekservice. Onze gepubliceerde Open FPS bestanden kunnen
bestekschrijvers downloaden als catalogus voor gebruik in besteksoftware. 
http://fps.openspecificaties.nl/


Openspecificaties bestekken JadaCare

Technische tekeningen
Technische tekeningen van de producten zijn te vinden onder de tab downloads. 

Informatiebladen
Van diverse artikelen of artikelgroepen hebben wij informatiebladen samengesteld. Met deze informatiebladen willen wij u zo goed mogelijk informeren over gebruiksmogelijkheden, opties en onderlinge verschillen. Soms is een variant net iets voordeliger of het biedt in uw situatie betere gebruiksmogelijkheden zodat u er jarenlang gebruik van kunt maken.

Montagevoorstellen
Via montagevoorstellen doen wij u een voorstel met betrekking tot de installatie. Vaak is een goede voorbereiding en uitgebreide informatievoorziening het halve werk bij het installeren.

Bevestigingsadviezen
Bevestigingsadviezen leveren wij standaard bij veel producten mee. Maar deze kunt u ook op deze site downloaden. Standaard worden alle JadaCare producten zonder bevestigingsmaterialen geleverd. Wij weten tenslotte niet op welke wand er wordt bevestigd. Tevens zijn er veelal meerdere installatie mogelijkheden. Raadpleeg uw installateur of aannemer voor advies. 
Er zijn standaard bevestigingsmaterialen voor ieder product leverbaar. Deze vindt u onder het tabblad optionelen. De JadaCare bevestigingssets zijn voorzien van RVS bouten en schroeven om er voor te zorgen dat ook deze materialen van de juiste kwaliteit en samenstelling zijn. 

Optioneel
Bij veel producten treft u onder de informatie-knop optionele producten aan. Dit zijn optionele of aanverwante producten die toegepast kunnen worden bij dit product. Dit kan direct maar natuurlijk ook in een later stadium. Van steunpoot tot bevestigingsset vindt u hier de juiste informatie.

 

  doorgaan